09.11.2020  |  Business  |  Branchenyt

Fiskars tilbagekalder grydeske

Fiskars Group har konstateret, at et parti Fiskars Functional Form grydeskeer muligvis indeholder PAA (primære aromatiske aminer) over den acceptable grænse. Da produktet er i kontakt med fødevarer, kan en potentiel sundhedsrisiko ikke udelukkes.

De pågældende skeer, produceret d. 20. juni 2020, kan identificeres ud fra batch-koden på bagsiden af emballagen over stregkoden. Hvis man har kasseret emballagen, kan produktionsprintet findes på bagsiden af selve skeen. Alle skeer med dette batchnummer er blevet anmodet om at blive fjernet fra alle salgshylder og lagre.

I juli 2020 tilbagekaldte Fiskars et begrænset parti af samme produkt, der blev produceret i december 2019. Fra juli og frem har virksomheden introduceret flere opgraderinger til kontrolpunkterne i produktionsprocessen for at sikre, at problemet ikke gentages. Derudover er testmængden øget

Det batch, der nu tilbagekaldes, er produceret, før den forrige udgave blev identificeret og tilbagekaldt, og dermed før produktionsprocessen blev opgraderet.

Fiskars anbefaler at tilbagekalde følgende produkt med øjeblikkelig virkning:

  • Product Description: Fiskars Functional Form™ Grydeske
  • Product Code: 1027299
  • Batch Code: 20062
  • EAN-code: 6424002009665

 

Det pågældende problem vedrører ingen andre produkter i Functional Form-serien. For at sikre, at undersøgelsen af problemet er så grundig som muligt, er der lagt et midlertidigt ordrestop på specifikke køkkenredskaber i silikone fra Fiskars Functional Form-serien.

Hvis du har købt den berørte Functional Form-grydeske, kan du returnere den i butikken, hvor den er købt. Du kan vælge at få dine penge retur eller bytte varen til den samme vare produceret i en anden periode.

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere