17.07.2017 | Navnenyt

Fiskars har ansat ny direktør i Danmark

Allan Schefte er ny direktør for Fiskars i Danmark

Efter Fiskars tidligere direktør i Danmark, Lars Tandrup rejste til Synoptik i august 2017, og en periode hvor Fiskars i Sverige og Danmark har haft fælles ledelse, er Allan Schefte nu tiltrådt som direktør i Danmark.

Allan kommer fra bygge- og energibrancherne, senest Rockwool, hvor han var kommerciel direktør for Norden, i spidsen for salg, marketing, mv.  Før Rockwool var Allan en del af DONG Energys direktion med ansvar for B2B, B2G og B2C salg. Allan er tiltrådt pr. 14.05.2018.

Allan Schefte vil være Fiskars Head of Sales for Living kategorien i Danmark, herunder følgende Brands: Royal Copenhagen, Iittala, Arabia, m.fl.

 

www.fiskars.com

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere