04.11.2020  |  Bloom  |  Brugskunst

Fire årstider

Blomus byder de skiftende sæsoner velkommen med deres nye vasekollektion i klar og farvet glas.

Vaser, der er tænkt til at favne årstidernes skiftende behov for blomster og grene lige fra forårets spirende buketter til sommerens farvestrålende blomster over efterårets georginer og vinterens grene. 

Leta hedder kollektionen, der optræder i to modeller – en smal og aflang og en afrundet, der kommer i tre størrelser. Fælles for de to modeller er, at de er tænkt til at kunne udstille både den solitære gren og rumme den brusende buket.
 
Hvor den klare variant giver et direkte indblik til stilkenes viltre univers, lader de sig blot ane gennem de farvede nuancer af smoke og coffee. Vaserne er af så enkel karakter, at de ikke overdøver deres grene eller blomster, men lader dem stå og stråle i al deres frodige pragt. Stil dem sammen eller hver for sig, bland de forskellige modeller med de tre nuancer eller stil blot en og lad den være bordets eller konsollens midtpunkt.

- HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere