21.11.2017  |  Business  |  Branchenyt

Finnsdottir designer juledug for Georg Jensen Damask

Mange kender den klassiske juledug fra Georg Jensen Damask med de flettede julehjerter, men i år lanceres en helt ny juledug designet af keramikeren Thora Finsdottir.

Dugen, der har fået navnet FINSDOTTIR er et moderne bud på en ny klassiker, og det ses tydeligt hvordan Thora har taget udgangspunkt i sit eget keramiske univers og oversat dette til en ny elegant overflade og transformeret keramikken til bløde damaskvævninger. Designet er en stjerne med inspiration fra antikke facetterede glas. 

En klassisk juledug i moderne streg med stjernen som stemningsskabende designelement. Dugen har en pletafvisende overflade, som er kærkommen ved julens måltider, og er i sin essens så elegant, at den hurtigt bliver uundværlig på julebordet i årene, der kommer. 

Den hvide FINNSDOTTIR juledug er en nyklassiker, som med sin enkle skønhed inviterer æstetikken til bords og lader et væld af stjerner lyse op. Et elegant underlag for en snehvid opdækning og mindst lige så fin i selskab med alle julens farver, både de traditionelle og nye julefarver.  

Dugen fås i hvid og i en limited edition, Winetasting, der er bordeauxrød. Desuden fås FINNSDOTTIR designet fås også som viskestykke. 

Georg Jensen Damask er en af Danmarks ældste virksomheder. Virksomheden er fra 1756, men familien har vævet tekstiler helt tilbage i 1500-tallet. Georg Jensen Damask har 9 butikker og hovedsæde i Kolding. 

www.damask.dk

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere