17.03.2022  |  Interior  |  Belysning

Fin beton

Balance, symbiose og interaktion. Det er nøgleordene for Nui-kollektionen designet af Meneghello Paolelli Associati  for Luceplan. 

Man kunne tilføje ukonventionel. For lamperne ligner ikke nogen anden udendørs belysning. De er lavet i lysegrå beton og har en skulpturel og stærk personlighed med deres cylindriske form.

Den øverste del, toppen, fås i tre varianter og rummer den skjulte lyskilde, som retter lyset nedad. Den nederste del fungerer på samme tid som støtte for den øverste og skærm. 

De to dele interagerer med – og komplimenterer – hinanden.

- HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere