01.07.2020  |  Business  |  Branchenyt

F&H Group køber Gense

Den danske isenkram- og boligdesignvirksomhed F&H Group A/S med hovedsæde i Viborg har igen været på indkøb. Sidste år købte F&H det gamle, danske brand Rosti fra hollandske Mepal BV, og nu har man købt Sveriges ældste aktieselskab AB Gense af norske K. A. Rasmussen.

Gense har siden 1856 produceret primært bestik i meget høj kvalitet, og det er Sveriges ældste, aktive aktieselskab med ’Aktiebolags nr. 4’. Med fokus på kvalitet, design og funktion er Gense Skandinaviens største producent af bestik – og leverandør til det Kongelige Svenske Hof.

”Med købet af AB Gense følger vi vores strategi om at eje flest mulige af de brands, vi forhandler, og Gense er et rigtig fint supplement til vores portefølje”, siger CEO i F&H Group, Knud Lomborg. ”Gense distribueres allerede i dag af vores selskab Thuesen Jensen AS, og det fortsætter naturligvis uændret, da der her er stor indsigt og viden omkring markedet for bestik”.

Gense har et meget bredt sortiment af primært bestik, bl.a. det klassiske grillbestik Old Farmer, men Gense står også bag eksklusive sølvserier som Chippendale, Olga og Rosenholm. Det er bl.a. et samarbejde gennem mere end hundrede år med en lang række store designere, der har skabt Genses succes. Senest har den svenske prins Carl Philip Bernadotte designet den meget stilrene og moderne CPB bestikserie i ægte sølv for Gense.

”Hans kongelige Højhed Prins Carl Philip er grandnevø til Sigvard Bernadotte, der står bag designet af Margrethe-skålen, som vi også har i vores portefølje”, siger Knud Lomborg, ”så dermed er ringen sluttet, og vi er naturligvis stolte af at kunne præsentere endnu et Bernadotte-design”.

F&H Group har overtaget AB Gense 1. juli 2020. Thuesen Jensen har allerede i en periode forhandlet Gense, og derfor vil man også på Thuesen Jensens stand på Formland i Herning til august kunne se Genses flotte sortiment.

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere