07.05.2019  |  Business  |  Branchenyt

F&H åbner Showroom i København

Det nye showroom skal tilgodese F&H’s strategi om flere egenejede brands og en større satsning på eksport, ved at sikre en bedre eksponering over for udenlandske kunder, presse og influencere.

Placeringen midt i København nærmere betegnet Niels Hemmingsens Gade er valgt, da området i forvejen har mange design- og konceptbutikker, og det derfor potentielt vil være muligt at tiltrække interesserede forbrugere.  De 900 m2 store lokaler er fordelt på 2 etager og skal udover at fungere som showroom og butik også danne rammen om events.

”Vi har brug for at kunne præsentere vores egne brands på en lokalitet, der yder dem optimal eksponering, og samtidig er lettere tilgængelig for udenlandske kunder, pressen, bloggere m.fl.”, siger CEO Knud Lomborg fra F&H of Scandinavia og fortsætter:

”Vi vil selvfølgelig benytte os af partnerskabet med bl.a. Mette Blomsterberg, Claus Holm og Christian Bitz til at skabe events og demonstrationer i butikken’ fortæller Knud Lomborg, ’og derfor er det også naturligt, at vi giver gæsterne mulighed for at købe i butikken”.

’KitchenLivingDining’-showroomet forventes at åbne i efteråret 2019.

www.fh-as.dk

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere