03.11.2020  |  Business  |  Branchenyt

Ferm Living sættes til salg

Kilder oplyser, at Ferm Living muligvis er på jagt efter en ny ejer.

Interiørvirksomheden Ferm Living er eftersigende gået sammen med inversterignsbanken Carneige i at finde en ny ejer. Det skriver Finans på baggrund af flere kilder.

Ifølge disse kilder er målet blandt andet at have en handel på plads inden jul – en aftale, der kan komme op på 500 millioner kroner.

Tidligere ejer Trine Andersen solgte i 2016 omkring to-tredjedele af forretningen til kapitalfonden Vendis Capital. Hun står nu for virksomhedens designarbejde.

“Brandet begynder virkelig at få fodfæste, og kendskabsgraden stiger på tværs af de markeder, vi opererer i. Vi er ude i plus 60 markeder i dag og relativt bredt distribueret på tværs af geografier og salgskanaler. Noget af styrken for os er, at vi har både traditionelle retailers og etailers, så da folk gik online i forbindelse med nedlukningen, stod vi klar i startboksen”, siger Peter M. Vedel, administrerende direktør, til Finans.

 -HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere