13.04.2023  |  Dining  |  Table top

Fejring af farver

Som en fejring af farver og deres samspil, har designer og adfærdsforsker Rikke Skytte fusioneret faglige indsigter og æstetisk leg – og skabt en kunstnerisk og funktionel serie, der tager favntag på naturen og zoomer ind på dens imponerende farvepalet.
Vaserne er en hyldest til at stoppe op og nyde naturens farvepigmenter i skønheder som: Mineraler, sand, biodiversitet og lerets toner, når man ser dem helt, helt tæt på.
A Tribute to Colour er en ny kollektion af serveringsbakker og vendbare tapas-fade, der på fineste vis udstiller nøje selekterede farver, som er smukke under servering og som dekoration, når de ikke er i brug. De er FSC-certificerede og håndlavede i Skandinavien – og ikke mindst fødevaregodkendte og klar til opvaskemaskinen!

www.applicata.dk

-PF

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere