30.03.2023  |  Interior  |  Trends

Farvetrends i vores hjem 2023

I 2023 år vil de varme farver lyse op i mange af vores hjem – men ikke kun. Der bliver også plads til marmor-look tilsat magenta-farver, til greenterior-inspirationer fra haven og til plyspuder i hjørnerne, lyder det fra Nanoleaf, der producerer  elements-lyspaneler med træ-look.

Trenden med de varme og jordnære farver i vores hjem vil fortsætte i 2023. Vi taler for eksempel om elfenben- og creme-farver, om bløde toner i beige og taupe. Alt det, som kan understrege en følelse af varme, hygge og tryghed. 

Klassiske marmormønstre tilsat Viva Magenta

Det lidt kølige marmorlook er fortsat et populært valg hos mange, hvad enten det er i stuen, køkkenet eller på badeværelset. Men de klassiske mønstre kan også få et overraskende nyt liv ved at reflektere intense farver som for eksempel den nye pantone 2023-farve, Viva magenta.

Greenterior – mødet mellem ude og inde

Planter, botaniske print og farver som Deep Green Lake eller Brown Sand er i høj kurs i 2023. Trenden, der afspejler ønsket om mere naturlighed i indretningen, hedder Greenterior. Udover mange planter spiller tilbehør lavet af rattan og træ også en vigtig rolle, og lyset, som bl.a. kan reguleres med en døgnlysfunktion fra Nanoleaf, der automatisk synkroniserer lyspanelernes farvetemperatur med dagslysets skiften i løbet af dagen. 

Vores hjem, vores retreat

Hjemmet er vores base, vores comfort zone og tilflugtssted i en verden, der drejer stadig hurtigere rundt. Det er her, vi vil kunne slappe af og tanke op i en beroligende og afslappende atmosfære. For mange vil dekorative genstande såsom plyspuder og en indretning med plads til fordybelse og fred være med til at understrege dette behov. 

-PF

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere