20.09.2021  |  Kitchen  |  Udstyr

Født på ny

Med 79Nord Reborn lancerer Morsø nu et enkelt og stilfuldt design i 100 procent genanvendt aluminium.

Det tager naturen mere end 500 år at nedbryde en aluminiumsdåse, men blot fem minutter at skabe en ny gryde af genanvendt aluminium fra (primært) brugte dåser. Det faktum har Morsø tilsat et strømlinet design, en modstandsdygtig keramisk belægning samt FSC-mærket emballage - og dermed skabt en både miljøvenlig, funktionel og stilfuld serie af gryder og pander. 

79Nord Reborn er moderne i funktionalitet og form, men alligevel tidløs i sit enkle, elegante design. Den to-lags keramiske belægning forsegler og styrker overfladen, som samtidig har en god non-stick kvalitet.

Hverken pander eller gryder tager særligt nemt imod ridser, de er lette at rengøre og har en høj ydeevne. 79Nord Reborn er velegnet til alle varmekilder - også induktion - ligesom alle elementer i serien tåler køkkenredskaber i alt fra træ og plast til silikone og metal.

79Nord Reborn stegepander fås med en diameter på 20, 24 og 28 centimeter, og seriens wok samt sautergryden med glaslåg måler også 28 centimeter. Desuden fås en kasserolle, som rummer 1,4 liter, en gryde med glaslåg, som rummer 3,8 liter samt en gryde med glaslåg, som rummer 5 liter.

- HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere