03.05.2016  |  Business  |  Branchenyt

Fættervirksomhed åbner showroom med betonborde

De to fætre Esben Christoffersen og Rune Vigil Nielsen har netop åbnet et showroom i København. Her kan private og virksomheder se fætrenes designer-betonborde.

Virksomheden Eberhart Furniture, som er startet af de to fætre Esben Christoffersen og Rune Vigil Nielsen, har for nyligt åbnet et showroom i København. I showroomet kan både private og virksomheder se de designer-betonborde, som fætrene har skabt sammen, skriver Cityavisen på sin hjemmeside.

Betonbordene kom til verden i efteråret 2013. Og det er de to fætres nu afdøde bedstefar, som er inspirationskilde til Eberhart Furnitures sortiment:

Læs også: Netbutik åbner showrooms

”Han var snedker og en rigtig opfindertype. Det er vi blevet meget inspireret af. Vi var altid med i hans værksted og lave småting, når vi var på besøg som børn. Og da han døde, fik værkstedet lov at stå til os”, fortæller 29-årige Esben Christoffersen, som er uddannet bygningskonstruktør, til Cityavisen.

Fra hobby til levevej
I begyndelsen var Eberhart Furnitures ”bare” en hobby. Men i starten af 2015 sagde Rune Virgil Nielsen sit job op inden for reklamebranchen, og Esben Christoffersen gik ned på deltid for at kunne gå videre med projektet. Senere hen sagde også han sit job helt op.

”Vi var ikke trætte af vores respektive job, men havde en mavefornemmelse af, at det kunne være rigtig sjovt at bygge noget op selv. Det var som en stor Legoborg”, lyder det fra Rune Vigil Nielsen.

Læs også: Møbelsucces satser på udlandet

Fætrene støber deres borde på Esben Christoffersens forældres gård på Sydfyn. Foreløbigt har de solgt over 200 firkantede og runde sofa-, spise- og skriveborde, og målet er, at forretningen bliver en levevej om et par år.

Showroomet ligger i Kronprinsessegade, og det åbnede den 15. april.

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere