16.12.2019  |  Business  |  Branchenyt

Få gratis adgang til MAISON&OBJET

Som læser af DESIGNBASE får du gratis adgang til den internationale design- og interiørmesse MAISON&OBJET, som afholdes 17.-21. januar 2020 i Paris. Normalpris ved indgangen: 70 EUR.

Siden 1995 har MAISON & OBJET PARIS været det internationale mødested for fagfolk i design-, indretnings- og boligbranchen. Messen samler mere end 3 000 mærker og 85 000 enkeltbesøgende, heraf mere end 50% internationale besøgende.

To gange om året er messen kilde til ny inspiration og kaster lys over, hvad der rører sig her og nu, og over fremtidens tendenser.

Til januar 2020 er det 25 år siden, at MAISON & OBJET for første gang åbnede dørene. Der bliver derfor både fokus på hovedtemaet ”regeneration” og jubilæum, når MAISON&OBJET afholdes til januar 2020.

Gratis entre

Som læser af DESIGNBASE får du gratis adgang (normalpris 70 EUR) til MAISON&OBJET som afholdes 17.-21. januar 2020 i Paris.

Alt du skal gøre er, at kontakte PROMOSALONS, Line W. Letz på tlf.: 33 93 62 66 eller lwiinholt@promosalons.com for at få en gratis invitationskode. Husk at oplyse, at du er læser af DESIGNBASE.

www.maison-objet.com

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere