17.06.2015  |  Kitchen  |  Udstyr

Exclusively Housewares i London: et rent køkkenmekka

I starten af sidste uge fandt messen Exclusively Housewares sted i Islington, London. Messen bød på en masse nyheder inden for køkkenudstyr, mens såvel kendte som ukendte brands var repræsenteret i en hal, som emmede af stemning og ’Britishness’.

Køkkenudstyr så langt øjet rækker. Ivrige sælgere, der viser de nyeste og mest hotte trends frem. Nysgerrige købere, som begiver sig ud på dagens vandring blandt de mange køkkenprodukter.

Designbase besøgte i starten af sidste uge messen Exclusively Housewares, som løb af stablen fra tirsdag den 9. juni til onsdag den 10. i Islington, London. Messen fandt sted i Business Design Centre, som var omdannet til ét stort mekka fyldt med alt godt fra køkkenhavet.

Messen bød både på smart, minimalistisk design i matte toner, store køkkenmaskiner i alverdens pangfarver og plastikprodukter an mas.

Og tydeligt var det, at vi befandt os i England – landet som kan lide at bage. Der var kageforme, dejskrabere og piskeris så langt øjet rakte. Alt sammen i de mest sarte lyserøde og lyseblå farver.

Designbase stødte desuden velkendte brands som Fiskars, Bodum og Rosti Mepal, men også en lang række mindre, britiske virksomheder var repræsenteret.

For første gang nogensinde bød messen desuden også på Exclusively Electrics, hvor en række elektriske køkkenmaskiner blev fremvist og efterprøvet.

Fra Simon Boyd, messeansvarlig, lyder det: ”Vi har haft et par spændende, travle dage. Og teamet bag er allerede fuld af idéer til 2016-messen”.

Næste udgave af Exclusively Housewares og Exclusively Electrics finder sted den 14. og 15. juni 2016.

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere