27.02.2017  |  Business  |  Branchenyt

Everdure by Heston Blumenthal modtager to iF Design Awards

Den nye grillserie fra Everdure by Heston Blumenthal har opnået international anerkendelse for sit udtryk, funktionelle design og æstetiske kvaliteter. Senest har både gasgrill- og kulgrillserien modtaget den eftertragtede iF Design Award 2017 i produktkategorien.

Gasgrill- og kulgrillserien fra Everdure by Hesten Blumenthal har vundet to IF Design Awards 2017 i produktkategorien.

iF Design Award er i over 60 år blevet anset som en eftertragtet blåstempling af godt design verden over. I år var der 5.575 tilmeldte produkter i kategorien fra 59 lande, som konkurrerede om dommernes gunst. Det internationale dommerpanel, bestående af 58 eksperter inden for områder som industri, design og arkitektur, blev efter tre dages votering enige om vinderne.

Everdure by Heston Blumenthal er udviklet af stjernekokken Heston Blumenthal i samarbejde med ingeniører og designere, og er derfor et resultat af 20 års erfaring og viden inden for professionel madlavning.

”Jeg er virkelig beæret over, at Everdure by Heston-serien har vundet to iF Design Awards. Der er blevet spekuleret, testet og produceret prototyper intensivt de sidste to år. De to udviklingshold har arbejdet tæt sammen om at skabe et helt fantastisk slutprodukt. Jeg var selv ovenud begejstret for de endelige versioner, så det her er virkelig en fjer i hatten”, siger Heston Blumenthal.

Prisvindende grillteknologi
De to prestigefyldte iF Design Awards er en cadeau til seriens i alt fem modeller, som alle gør avanceret madlavningsteknologi tilgængelig for alle.

Kullgrillene fra Everdure by Heston Blumenthal, som inkluderer modellerne HUB™, FUSION™ og CUBE™, imponerede dommerne med features som det innovative Fast Flame Ignition System™ (elektrisk tænding af kullene), Rotiscope Technology™ (indbygget rotisseri) og det gennemført lækre design. Gasgrillene FORCE™ og FURNACE™ udviste en imponerende hastighed, præcision og fleksibilitet, som ingen anden gasgrill har kunnet matche.

Læs også: Den ultimative espressomaskine

Mike Westrup, CEO hos Shriro i Australien siger:

”Priserne vidner om det innovative og helt exceptionelle design, som ligger bag Everdure by Heston Blumenthal-serien. Sammen med udviklings- og designholdene har Heston arbejdet intenst på at få en grillserie på markedet, som kombinerer den nyeste grillteknologi med æstetik, brugervenlighed og de små detaljer, der gør oplevelsen helt unik. Vi er stolte af at blive udpeget af et dommerpanel bag så anerkendt en pris, og af at få vores produkter fejret på internationalt plan”.

Uddelingen af iF Design Awards finder sted d. 10. marts 2017 i BMW Welt i München. Alle prismodtagerne kan ses i iF WORLD DESIGN GUIDE, i iF design-appen og udstillet på If Design-udstillingen i Hamborg. 

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere