Jobopslag

Eva Solo søger Head of Export Markets

Eva Solo A/S

www.evasolo.com

 • cs@evasolo.com
 • +45 36 73 20 60
 • Måløv Teknikerby 18-20
Se profil  
Stilling: Head of Export Markets
Ansættelses­forhold: Fuldtid
Ansøgnings­frist: Snarest muligt
Tiltrædelses­dato: Snarest muligt
Geografi: Hovedstaden
Oprettelses­dato: 15.03.2023
Søg job  

Tænder ord som salg, resultater, sprog, kultur og eksklusivt dansk design dig, så er du måske den opsøgende og rejsevante Head of Export Markets, som vi er på udkig efter.

Eksportmarkederne er allerede i en solid udvikling, og samtidig der, hvor vi ser det største vækstpotentiale. Du kommer til at lede og udvikle afsætningen af hele Eva Solo sortimentet på alle markeder udenfor Norden og Tyskland.

For den rette kandidat vil der være stor frihed til at udvikle og drive strategien for eksporten og i samarbejde med kollegerne at realisere vækstpotentialet. Du kommer til at arbejde med udgangspunkt fra hovedkontoret i Måløv og tilbringer ca. 70-80 dage om året i udlandet.

Du får reference til virksomhedens Sales Director og skal i det daglige arbejde tæt sammen med agenter og distributører på markederne (i daglig tale ”partnere”) samt yderligere en dygtig og erfaren Export Manager, som du også får ledelsesansvar for.

Vores kultur er uformel og ligefrem og beslutningshastigheden er høj og der er gode muligheder for indflydelse for den rette kandidat. For at sikre dig de bedste forudsætninger tilbyder vi desuden lederudvikling mm.
Vi har en positiv omgangstone og tilbyder derudover goder som sundhedsforsikring, massage-, pension- samt kantine- og frugtordning mm.


Dine primære ansvarsområder
Stillingens overordnede succeskriterie er at skabe markant vækst på ”egne” markeder og den samlede eksport, herunder:

 • Samlet P/L ansvar for eksporten – Strategisk planlægning, styring og eksekvering af alle typer salgs-/marketingaktiviteter og –indsatser, f.eks. deltagelse på internationale messer
 • Et vedvarende, tæt og proaktivt samarbejde med partnere, herunder sambesøg for at sikre maksimal prioritering hos den enkelte partner, samt at disse fokuserer maksimalt på, at Eva Solo eksponeres optimalt i retail og i e-tail.
 • Løbende udvikling af de nødvendige salgsværktøjer, de aktuelle markedsførings- og POS-materialer, samt E-commerce værktøjer, strategier mv.
 • Løbende udvide med nye salgskanaler og –muligheder samt monitorering af partnernes performance og resultater.


Dine erfaringer og ønskede kvalifikationer

Søg kun stillingen, hvis du kan svare ’Ja’ til følgende:

 • Du har et drive over gennemsnittet og dit salgsgen er veludviklet
 • Du forstår mekanismerne i og kan rådgive og navigere i både retail og e-commerce
 • Du er en fremadstormende eksportsælger, der er klar til det næste skridt i karrieren og har lyst til at få ledelsesansvar
 • Du er ’digital indfødt’ 
 • Du drives af at skabe resultater selvstændigt eller gennem andre og kan motivere dine samarbejdspartnere
 • Du har erfaring og dokumenterbare resultater fra en lignende stilling i en branddrevet virksomhed og fra samarbejde med agenter/distributører. Brancheerfaring er godt men ikke nødvendigt
 • Vant til systematisk brug af data, KPI’er og opfølgning
 • Stærk i ”added value selling” og evner at formidle virksomhedens og kollektionernes værdier og historier på en engagerende og værdiskabende måde
 • Flydende i engelsk – både skrift og tale. Gerne et godt kendskab til et eller flere andre fremmedsprog f.eks. fransk eller spansk.


Ansøgning:

Send din ansøgning og CV til job1@comita.dk. Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte vores eksterne HR konsulent Peter Bøndergaard på pb@comita.dk.

Fortæl i din ansøgning hvordan du skaber dine resultater, og giv helst konkrete eksempler, der understøtter, at du har de kvalifikationer og den personlighed, som vi har beskrevet ovenforDa vi indkalder løbende opfordrer vi dig til at sende ansøgningen hurtigst muligt. Vi glæder os til at høre fra dig.

Eva Solo A/S er en familieejet virksomhed, som designer, sælger og markedsfører sig under varemærkerne EVA SOLO og EVA TRIO nationalt og internationalt. Virksomheden har domicil i moderne bygninger i Måløv – beliggende i grønne omgivelser og tæt på offentlige transportmidler.
Se mere på www.evasolo.com

Tags: Eva Solo A/S

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere