14.10.2021  |  Business  |  Branchenyt

Etly Klarborg donerer stor sum til Julemærkehjemmet

Et håndskrevet brev eller postkort hen mod jul er en hyggelig tradition, som vi bør bevare, mener Etly Klarborg. Hun elsker selv at modtage et kort fra familie og venner - og sidder med glæde og skriver julekort til langt ud på natten, når julestemningen er ved at indfinde sig.

Derfor støtter Etly Klarborg Julemærkefonden gennem isenkræmmerkæden Kop & Kande, som hun hvert år designer nisser til, hvor et beløb for hver solgt nisse også går til fondens arbejde. 

"Jeg vil gerne støtte arbejdet med de her børn og samtidig slå et slag for julekortet, som er en hyggelig tradition, der spreder glæde. Det er så skønt at se, hvordan børnene trives der og lyser op. De er meget stolte af at have tabt sig, nået deres personlige mål eller overvundet deres mindreværd og jeg håber virkelig at kunne hjælpe lidt på denne her måde, så flere får mulighed for et ophold", siger hun, der selv har besøgt Julemærkehjem et par gange.

Samarbejdet har eksisteret i flere år og hvert år samler virksomheden Klarborg og Kop & Kande mere end 200.000 kroner ind alene ved salget af nisserne. Samtidig samler Klarborg også ind gennem deres hjemmeside, hvor man som kunde kan donere et beløb, som går ubeskåret til Julemærkefonden. Her indsamles over 50.000 kroner ind hvert år.

"Vi er utrolig stolte af de flotte beløb vi overrækker hvert år, og samtidig bliver vi i familien Klarborg overvældet over den taknemmelighed Julemærkefonden udviser, når vi besøger dem. Vi vil gerne takke Søren Ravn, direktør i Julemærkefonden, for muligheden. Vi er sikre på, at vi mange år frem vil støtte netop deres arbejde med de skønne børn", fortæller Mads Klarborg, mellemste søn af Etly Klarborg.

- HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere