23.12.2020  |  Dining  |  Table top

Et verdensomspændende stel

Der er forskelle på, hvordan man drikker sin kaffe eller te i Sydeuropa, Skandinavien, Japan eller England. Så store forskelle, at blomus har bedt designer Theresa Rand om at supplere sit stel Ro med nye kopper og fade, så det kan favne, uanset hvor i verdenen man befinder sig.

Da Ro blev lanceret i 2019, bestod stellet af en bred vifte af skåle i alle størrelser, så de både kunne bruges til at servere på eller spise af. Nu er turen kommet til at lancere fade i tre størrelser, der lægger op til flere slags serveringsformer.

Ro kommer i tre grålige nuancer. Hvor mourning dove har et tvist af sand, fører nimbus-cloud tankerne hen mod en grå iblandet et strejf af elfenben. Og endelig sharkskin, som er den mørkeste grå af dem alle iblandet en brunlig tone.  

De tre farver er tænkt, så stellet kan kombineres og mikses, så en borddækning aldrig bliver statisk, men personlig og fleksibel.

- HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere