14.12.2021  |  Interior  |  Design

Et styks dansk særklasse

Spaltekanden fra Spring Copenhagen er et stykke tidløst dansk keramik, der er udformet med en dekorativ høj og smal hals, som har et karakteristisk snit igennem, der deler kandens åbning i to. 

Den ene side er bukket som en hældetud, mens den anden er bukket bagover og fuldender kanden med en hank – et unikt stykke keramik, der kan pynte på de fleste middagsborde. 

Spaltekanden blev designet tilbage i 1933 af den danske keramiker Eva Stæhr-Nielsen med fokus på at skabe et design, der kunne have flere funktioner. 

Spaltekanden kan nemlig både fungere som en kande, en vase og ikke mindst som en skulptur til kreative stilleben rundt omkring i hjemmet. Designet er glaseret med en æggehvid glasur og findes i to forskellige størrelser, der giver et utal af muligheder for brug og dekoration.

- HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere