22.08.2017  |  Interior  |  Brugskunst

Et spejl med flere funktioner

Spejlet er designet med ønsket om at skabe et multifunktionelt møbel, der kan tilgodese den voksende trend med at tænke grønt og planter ind i indretningen. 

Rikke Frost har designet spejlet med inspiration fra 1950’ernes metalmøbler med brug af simple former i kombination med et funktionelt perspektiv. 

Bag spejlet er en hylde, der kan bruges til planter, cremer eller andet alt efter, hvilket rum spejlet placeres i. Der er ligeledes mulighed for at hænge bøjler til tøj. Derudover fungerer rammen også som en forlænget arm til opbevaring eller ophæng af tøj, smykker, håndklæder etc.

www.woud.dk 

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere