20.01.2021  |  Interior  |  Belysning

Et naturligt lyspunkt

Nu tilføjer Nordic Tales endnu et familiemedlem til designkataloget; lampen 'Bright Breeze'.

Bright Breeze består af to lag mundblæst glas - det ene definerer den ydre geometri, det andet giver en enestående og forskelligartet inderside. Hver lampe er unik, men alligevel defineret af den samme ydre kontur.

Belysning har altid været afgørende for den nordiske indretningsstil, da mange måneder er præget af mørke og ophold indenfor. Smuk belysning spiller en enorm vigtig rolle i det private hjem, og har først og fremmest til opgave at skabe et behageligt rum. Bright Breeze skaber med sit ydre glaslag en stærk, ensartet geometrisk form, i modsætning til det indre organiske lag, som har et varmt og flydende udtryk. 

Bright Breeze er en smuk og minimalistisk tilføjelse, der skaber en hyggelig og afslappet atmosfære med sit varmhvide skær. Med udgangspunkt i danske designtraditioner, har Nordic Tales med deres organiske formsprog forenet funktionalitet og æstetik i en smuk pendel.

- HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere