13.01.2021  |  Interior  |  Brugskunst

Et nærvær af dufte

Dufte fra havens solbær, modne pærer, blomstrende magnolia og skovens høje grantræer giver associationer om positive øjeblikke. Følelser, som det danske lysstøberi ester & erik gengiver i deres nye kollektion af duftpinde.

Ambitionen med de ti nye duftpinde er at gengive den sande flora, så idéen om stranden, køkkenhaven, skoven eller grøftekanten lever videre i hjemmet. En ambition ester & erik til fulde har indfriet ved udelukkende at anvende naturens egne urter, blomster, bær og blade. 

Da naturen er i evig forandring, har Emmanuel Martini, som er det danske lysstøberis franske parfumør, ladet sig inspirere af de skiftende årstider og indfanget dufte fra den skandinaviske natur, kyster og skove.  
 
Bag navne som wild mint & cut grass gemmer der sig duften af den tidlige morgen, hvor mynten fra køkkenhaven blander sig med den nyslåede plæne. Fig tree & wood ashes, der sender associationer til træet fyldt med modne figner tilsat en snert af aske fra havens bål. Salty breeze & ocean spray emmer af lange dage på stranden og uendelig sommer, mens linden blossom & hay minder om dage, der bliver kortere, og marker, der høstes.  
 
Duftpindene er emballeret i æsker med håndmalede kunstneriske motiver og keramikkrukker i hver sin sarte nuanceDuftpindene har en infusion på minimum ti uger, og når duften ophører, er det muligt at købe en refill med samme eller en anden duft.

- HCL

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere