23.11.2021  |  Interior  |  Belysning

Et lille lys

Tiny Lamp fra Ferm Living fungerer som en funktionel og dekorativ lyskilde i ethvert rum. På grund af sin lille størrelse kan den let placeres på borde, hylder eller i andre små hjørner.

Med sin inspiration fra industriel art deco udstråler den enkelhed i både sit udtryk og metalkonstruktionen. Den nyttige vippefunktion gør det muligt at vippe skærmen for at give lampen et andet look eller for at tilpasse den til atmosfæren i rummet. 

Tiny Lamp leger med proportionerne, og den lille skærm i kombination med den smalle fod giver lampen sit karismatiske designudtryk og personlighed. Tiny Lamp kommer i tre størrelser og er tilgængelig i messingbelagt jern og forniklet jern.

- HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere