17.05.2023  |  Furniture  |  Design

Et komfortabelt barmirakel

I Danmark har vi en øl, der sikkert er den bedste i… Nu lanceres en barstol, der gerne skulle være lige så god og gøre oplevelsen af at nyde en øl, en cocktail eller liflig drue til samme behagelige oplevelse. Det er i hvert fald Labofa og Note Design Studios ambition, når de lancerer deres nye, elegante barstol, Mallow.
 Da Note viste Labofa deres bud på en komfortabel barstol, nåede svenskerne knap at bede danskerne om at tage plads, før den store siddetest var i fuld gang. 
 Én ting er at have øje for design og kunne tegne en barstol, der ikke minder om nogen anden. Noget andet er at kende sit håndværk og vide, hvilke typer af polstringer, der sikrer den højeste komfort. Og de to ting lagt sammen gør, at den stockholmske tegnestue og den danske møbelfabrikant har udført et komfortabelt mesterværk.
 Skal en stol være komfortabel, skal sædet kunne give efter for kroppen og arbejde sammen, så det konstant indstiller sig efter kroppens bevægelser. Derfor har Labofa valgt at udstyre Mallow med en Pirelli gjord, der sikrer den højeste og blødeste bekvemmelighed en bar- eller spisestol kan polstres med. 
 Med et slankt stel i lakeret og røget eg samt wenge syner Mallow spinkel og elegant, så den optræder som et klædeligt tilbehør, der tilpasser sig enhver stil og indretning. Barstolen kommer i to højder – en, der passer til den private køkkenø og en til den livlige bar. 

www.labofa.com
-PF

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere