20.08.2020  |  Interior  |  Dekoration

Et farverigt statement

Raw Candle er navnet på den nyeste lysestage fra designbrandet Eden Outcast.

Med hele 3,4 kilo består lysestagen af asymmetriske og massive krystalglas, der tilsammen giver et råt og farverigt statement i indretningen. Raw kan enten bruges til lys eller som et dekorativt stykke kunst.

Raw Candle består af fem håndslebne K9 krystalglas, som hver har forskellige asymmetriske facetter. Lysestagen kan vende begge veje. I den ene ende er der plads til fyrfadslys eller bloklys og i den anden ende, er der plads til et almindeligt stearinlys.

Raw Candle fra Eden Outcast fås i tre farvekombinationer; en kombination med rosa, lilla, gul, hvid og fersken, en kombination med blå, rosa, rød, mørkeblå og turkis samt en version i klar krystal.

- HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere