03.07.2020  |  Kitchen  |  Udstyr

Et barkoncept, der overrasker

ROCKS fra Zone Denmark opgraderer den traditionelle hjemmebar med lækkert udstyr i nye sprøde farver og organiske former.

Zone Denmark har gjort op med det forudsigelige formsprog i udstyret til hjemmebaren. Denne del af ROCKS-kollektionen er udviklet i samarbejde med designeren Anne Qvist, der har tænkt nye farver og blødere kurver ind i produkterne.

Udstyr som shaker og jigger fås nu med lækre, matte overflader i nuancerne Black, Nude og Warm Grey. Et look, der frister til berøring.

Serien byder selvfølgelig på shaker og jigger (målebæger), men også en kombineret squeezer og støder, der fx kan presse lime til mojitos og lokke smagen frem i mynten. Røreskeer i to længder (25 og 28 cm) i blankt stål sørger for, at der kan mixes velsmagende drinks i forskellige glashøjder.

- HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere