16.05.2018  |  Business  |  Branchenyt

ePebo indtager Norge

I slutningen af april deltog BODUM i et designevent i Oslo og markerede hermed premieren for at servere ePebo kaffe i Norge.

Folketeatret i Oslo lagde i slutningen af april scenen til læsereventet Ditt Hjem for mere end 1000 læsere af tre af Norges interiør- og designmagasiner.

På fem timer blev der serveret 1500 kopper slow coffee brygget på BODUMs ePebo kaffebrygger.

”Vi håber på, at vi med dette event har givet nordmændene endnu en spændende indsigt indenfor slow coffee som i disse år er i stor udvikling i Norge”, lyder det fra Caspar Niel, Salgsdirektør, BODUM Skandinavien.

www.bodum.com

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere