09.11.2021  |  Interior  |  Belysning

Enkelthed er det ultimative

Arteks kollektion af elegante standerlamper kombinerer direkte og indirekte lys for at skabe skulpturelle former i rummet. De tre lyskilder er alle tegnet af Alvar Aalto i modernismens guldalder midt i det 20. århundrede og fremstår i dag som funktionelle kunstværker i hvidt metal, messing og sort læder.

Aaltos banebrydende fokus på enkelhed som bærende princip får næsten de tre standerlamper til at svæve over gulvet. Lette og elegante fremstår A805, A809 og A810, der er en del af huset Arteks ‘Bring natural light into your home’-filosofi.

Det håndforarbejdede metal sikrer, at man ikke kan kigge direkte ind i lyskilden og blive blændet – og det indirekte lys der strømmer fra pæren giver mange muligheder for at placere lampen det helt rigtige sted og få rummet til at se større og mere levende ud.

- HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere