17.07.2020  |  Interior  |  Belysning

Englelys

Halo Design lancerer en ny serie af forskellig belysning.

Halo-serien fra Halo Design er resultatet af en speciel teknik, hvor metal laserskæres og forarbejdes med fine detaljer og ekstrem præcision. Oftest ses disse detaljer på vintage motorcykler, og derfra kommer inspirationen. 

Halo-serien kommer i mange kombinationer af lamper, og med Halo-serien har designer, Michael Waltersdorff, igen skabt en first mover”. 

Halo Design anbefaler at bruge af deres dekorative Colors-pærer for at få det rette look. Halo-serien består af pendler, en gulvlampe, bordlampe og fatningssæt.

- HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere