08.12.2022  |  Dining  |  Table top

Enestående keramik

Keramik fra danske Kristina Vildersbøll er udført med stor æstetisk finesse, lavet i højeste kvalitet og så er designet bundærligt og originalt. Nyt er Vildersbølls tidløse Kontur kopper, der nu fås med og uden hanke. 

Kristina Vildersbøll udvikler løbende flere, små kollektioner, som udtrykker passion for design, kvalitet og funktionalitet. For keramikeren skal en kop eller en tallerken ikke bare være en genstand. Det skal være en forlængelse af din unikke stil, dit designudtryk og din indretning. Derudover har Vildersbøll altid haft fokus på funktionalitet og føling - kopperne skal ligge perfekt i hånden og føles naturlige at holde på. Det taktile fokus har resulteret i kopper, der indbyder til at blive rørt ved og holdt om. De populære Kontur kopper kommer med og uden hank og fås i otte forskellige farver og tre størrelser.

www.vildersbøll.dk

-PF

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere