06.04.2022  |  Interior  |  Tekstiler

Endnu mere bæredygtighed

Nu bliver det endnu lettere at finde det rigtige design og den rigtige størrelse tæppe til hjemmet, kontoret eller mødelokalet. Muubs har udvidet tæppekollektionen med et helt nyt design ‘Layer-burn’, der fås i seks størrelser. 

Samtidig har designvirksomheden udvidet de eksisterende kollektioner ‘Surface grey/sand’ og ‘Earth rust’ med tre størrelser. Det nye Layer-burn design og de nye størrelser er i samme bæredygtige kvalitet som de øvrige kollektioner.

Tæpperne er nemlig vævet af et ganske særligt garn. Garnet til tæpperne skabes ved at fiskenet indsamles, rengøres og nedbrydes. 

Tæppegarnet er det, man kalder regenereret, hvilket vil sige, det er produceret af affaldsprodukter i en bestemt type nylon, som herefter omdannes til et slidstærkt tæppegarn.

- HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere