14.04.2020  |  Business  |  Branchenyt

Endnu en messe aflyst

Coronavirussen er nu også skyld i at den japanske pendant til Ambiente aflyses.

Messe Frankfurt Japan Ltd har taget den vanskelige beslutning at aflyse den kommende 30-års jubilæumsudgave af Interior Lifestyle Tokyo, der oprindeligt skulle finde sted den 3. - 5. juni 2020 i AOMI Exhibition Halls of Tokyo Big Sight.

På baggrund af Coronavirussen, COVID-19 er det ikke sundhedsmæssigt forsvarligt eller muligt at afholde messen i juni 2020. Det skriver Messe Frankfurt Japan Ltd i en pressemeddelelse.

Japan er meget lig situationen herhjemme lige nu og indtil mindst 6. maj lukket ned, da den japanske premierminister Shinzo Abe har erklæret en undtagelsestilstand og bemyndiget lokale guvernører til at håndhæve bliv-hjemme-foranstaltninger samt lukninger af skolen og andre offentlige faciliteter. Derudover vil de globale rejsebegrænsninger, herunder et omfattende adgangsforbud, der i øjeblikket håndhæves af den japanske regering, gøre det umuligt for mange af Interior Lifestyle Tokyos internationale udstillere at rejse til messen. Den forrige udgave af messen havde 770 udstillere fra 26 lande og mere end 21.000 besøgende.

For at skabe mest mulig kontinuitet får udstillere, der allerede er registreret til Interior Lifestyle Tokyo 2020, muligheden for at videreføre deres deltagelse til IFFT / Interior Lifestyle Living 2020 - en søstermesse (og pendant til Heimtextil) dedikeret til det fremtidige livsstilsmarked, der finder sted den 28. - 30. oktober 2020.

https://interiorlifestyle-tokyo.jp.messefrankfurt.com/

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere