17.06.2022  |  Interior  |  Accessories

En unik blomsteropsats

Klong har netop lanceret Jubel - en innovativ og original vase designet af Hanna Wendelbo. Jubel er inspireret af ønskebrønden og er en tidløs vase med flere forskellige anvendelsesmuligheder.

Den skal kunne placeres midt på et bord og have et lavt udtryk i blomsterarrangementet, men kan også stå i en hylde eller i et vindue og have højere blomsterarrangementer. 

Man kan også vende indsatsen i vasen, som har forskellige designs, og på den måde skabe lavere eller højere opstillinger.

Vasen er fremstillet i rustfrit stål og fås også med en delvis mat, pulverlakeret, mørkegrøn overflade.

- HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere