12.07.2021  |  Dining  |  Table top

En udfordring af det vanlige

Udover forberedelserne af et måltid spiller borddækningen for mange en tilsvarende vigtig rolle, da man her for alvor kan vise sine gæster, at de er velkomne. Netop dén følelse forsøger LIND DNA at formidle i sin kampagnevideo, som markerer lanceringen af en helt ny serie af dækkeservietter og glasbrikker i recycled læder. 

Recycled læder har siden begyndelsen været virksomhedens signaturmateriale. Recycled læder er et råstof skabt af 80 procent granuleret rest-kernelæder fra mode- og møbelindustrien, som iblandes 20 procent naturgummi fra gummitræer.  

Normalt påføres materialet til sidst vandbaseret farve og overfladestruktur, men LIND DNA's nye CORE-serie får lov til at fremstå helt rå og naturlig. På den måde får det genbrugte kernelæders iboende egenskaber for alvor lov til at skinne igennem.

- HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere