15.09.2020  |  Business  |  Branchenyt

En succesfuld Nordstil 2020

Trods færre udstillere og besøgende til årets Nordstil, melder messen om en succesfuld afholdelse.

Med 300 udstillere fra Tyskland og Europa, og omkring 5.000 besøgende, har Nordstil været en af de første messer i 2020, og derved en vigtig kilde til ordrebestillinger siden coronakrisens start.

”Vi er meget tilfredse med den høje kvalitet af besøgende ved dette event og viser følgende: Industrien vil, og har brug for at mødes personligt. Vores kunder vil røre produkter, networke og bestille ordrer på messen”, siger Philipp Fergergroup show director hos Consumer Goods Fairs Nordstil og Tendence.

Også udstillerne var tilfredse med de besøgende og den aktivitet, der blev skabt. 

”Selvom vi havde færre kunder, var de, der kom specifikt hos os for at kigge og købe. Kvalitet var særdeles god. I år havde kunderne et mindre udvalg af udstillere og denne ændring i layout betød, at vi tiltrak nye kunder. Vi havde helt klart planer om at dukke op til messen og forhåbentlig vende tilbage til en form for normalitet”, siger Jens Ristedtplant manager hos Pisiwio, blandt andet.

Næste Nordstil finder sted den 16.-18. januar 2021, efterfulgt at sommermessen i juli samme år.

- HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere