03.07.2020  |  Kitchen  |  Udstyr

En stavblender i bæredygtighedens tegn

Bosch introducerer en ErgoMixx - en stavblender, der kan hjælpe med at bekæmpe madspild.

Bosch designer produkter, der skal hjælpe forbrugeren med at holde hjemmet rent og maden frisk, mens der samtidig spares på naturens ressourcer.

Et eksempel på det, er nyheden ErgoMixx - en stavblender med ekstra kraft og justerbar hastighed i 12 trin. Med en 1000 watt motor kan den derudover nemt tilberede hårde ingredienser. En tilhørende vakuumpumpe samt madkasse- og lynlåsposer til vakuumopbevaring kan let forbindes til blenderen og bruges til at trække luften ud og skabe et vakuum direkte i de beholdere, hvor maden skal opbevares. 

Opbevaring i vakuum stopper råmaterialets nedbrydningsproces og er en let måde at reducere madspild, da smag, farve og vitaminer holder i op til dobbelt så lang tid. 

Stavblenderen er den del af Boschs nye serie med smarte bæredygtighedsfunktioner, der skal reducere både energiforbrug og madspild, uden at gå på kompromis med funktionalitet og kvalitet. 

- HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere