29.04.2022  |  Dining  |  Table top

En smuk farvepalet

Den varme drik bliver altid lige en tand bedre, når den nydes i en flot kop, hvor der er kræset for detaljerne. Loveramics lancerer nu serien Embossed, som består af farverige og håndlavede kopper, hvoraf inspirationen kommer fra den farvepalet, der ses på bybilledet Rainbow Housing Estate i Hong Kong. 

Embossed fås i hele 11 forskellige farver, der gør det muligt at finde netop yndlingsfarven, samt findes i tre størrelser: 80 ml, 150 ml og 250 ml – så om man er til en smagfuld espresso, fløjsblød cappuccino, krydret the eller sødmefuld varm chokolade med flødeskum på toppen, er der noget for enhver smag og anledning. 

Koppernes særlige udformning, der blandt andet ses ved den brede åbning, gør, at aromaen fra den varme drik udfoldes til fulde – og desuden giver den også rig mulighed for at være kreativ i form af latte art.

- HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere