18.01.2021  |  Dining  |  Tekstiler

En sand forårsbebuder

Nu er det snart forår og endelig påske, og til denne lejlighed introducerer Georg Jensen Damask farven lemon curd.

Lemond curd er en nuance af gul, som byder påsken velkommen på en ny, moderne og forfriskende måde. Farven gengives i to nuancer på den damaskvævede dug, hvilket får de kunstneriske skitseringer af kyllinger, æg og florlette fjer til at træde stilfuldt frem. 

De talrige dekorationer væver sig nærmest ind i hinanden med en uprætentiøs enkelthed og changerer smukt i lyset.

Med en vævning i egyptisk, dobbelttvundet kæmmet bomuld har dugen en slidstyrke, kvalitet og skønhed, som altid har været kendetegnende for tekstiler fra Georg Jensen Damask. 

Og takket være disse fine, solide tråde falder den naturligt på bordet med en klædelig stivhed. Til dugen hører også mundservietter i samme farve og vævning. Som alternativ til damask fås de også i ren hørkvalitet.

- HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere