09.05.2022  |  Business  |  Trends

En samlet genstart af de globale tekstilmesser

Techtextil, Texprocess og Heimtextil Summer Special slår dørene op i Frankfurt am Main fra den 16. til den 24. juni. Efter corona-pausen glæder udstillere og besøgende sig til det personlige møde, og talrige innovationer og spændende nyudviklinger er klar til at blive præsenteret.

Med Techtextil, Texprocess og Heimtextil Summer Special bringer Messe Frankfurt således tekstilværdikæder sammen i messecenteret, og efter to år med pandemien kan vi endelig igen se frem til nye internationale, personlige møder og et samlet, effektivt markedsoverblik.


Parallelt er D2C Neonyt Lab (24 - 26.6.2022) i Messe Frankfurt og adskillige offentlige arrangementer i forbindelse med Frankfurt Fashion Week, planlagt til at finde sted i selve byen. Det giver unikke synergier. Udstillere kan drage fordel af krydssalgsmuligheder, og de kan etablere forretningsforbindelser i helt nye konstellationer.


På ét og samme sted vil det således være muligt for besøgende at se globale tendenser, produkter og innovationer i hele tekstilværdikæden. Fra garn og fibre til funktionelle tekstiler, tekstilteknologier og efterbehandlingsprocesser til slutprodukter som tekstilmøbler, performance tekstiler, funktionelt tøj og mode.


I forbindelse med den stigende bevidsthed om en bæredygtig cirkulær økonomi vil moderne genanvendelsesprocesser også blive præsenteret.

Heimtextil Summer Special
Heimtextil holdes i juni som en engangs-Summer Special med 800 annoncerede udstillere og et højt niveau af international deltagelse fra 47 lande. Både den internationale high-volume business og detailhandlen er fokusområder i sommerudgaven.


Forhandlerorienterede leverandører kan findes på forhånd via udstillersøgningen, ligesom udstillere med innovative tekstilløsninger inden for kontrakttekstiler vil også vise deres nye produkter. Sommerens Heimtextil Trends "Next Horizons" har et klart fokus på bæredygtighed og ressourcebevarelse – placeret i centrum af messeområdet i Hal 4.0. Områdets indretning er baseret på materialemanifestet: Lokale ressourcer, miljøvenlige eller lånte materialer vil blive brugt til standdesignet, og de besøgende kan forvente inspirerende iscenesættelser af farver, materialer, kuraterede udstillinger, foredrag og DIY-aktiviteter. 


"Heimtextil Conference Sleep & More" i Hal 3.0 tilbyder repræsentanter for sengetøjsbranchen, miljøbevidste detailhandlere og beslutningstagere fra hotelbranchen et førsteklasses line-up af talere med blandt andet de nyeste resultater inden for søvnforskning, sporingsteknologi og bæredygtighed i hotelbranchen.  


Et andet højdepunkt er en times Green Tour med en uafhængig konsulent til udvalgte udstillere med en snak om den seneste udvikling i det grønne segment.


I Den Grønne Landsby i Hal 3.0. vil eksperter indenfor bæredygtig tekstilcertificering udstille.


Udstillere med bæredygtige produkter kan findes via onlinesøgning, og på messen er deres stande markeret med et blad. Det fælles mål med samarbejdet med internationale partnere er en øget synlighed i forhold til verdensmålene på Heimtextil.  
https://texpertisenetwork.messefrankfurt.com

https://techtextil.messefrankfurt.com

https://texprocess.messefrankfurt.com

https://heimtextil.messefrankfurt.com

https://neonyt.messefrankfurt.com

-PF

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere