03.09.2020  |  Business  |  Branchenyt

En redesignet fremtid

Det bekræftes nu, at imm cologne og LivingKitchen bliver afholdt til januar næste år.

“Vi vil skabe et spor ind i branchens nye normale”, siger Matthias PollmannKoelnmesses vice president trade fair management. 

Dermed slår han fast, at imm cologne og LivingKitchen slår dørene op 18. januar 2021, og han fortæller, at godt 70 procent af udstillingsområderne er booket.

“Taget situationen I betragtning er det rigtig godt”, siger han.

Samtidig understreger han, at set fra forbrugernes synspunkt har boligdesign og indretning bevæget sig fra en krise til en vindersituation.

“Forbrugerne anset boligindretning for et vigtigt område, og et område i vækst”.

Udstillerne kan således forvente en messe med høje sikkerhedsstandarder for alle implicerede, og med digitale alternativer for de indkøbere, der ikke kan deltage personligt på messen.

I samarbejde med myndighederne har Koelnmesse udarbejdet #B-SAFE4business, a koncept, der sikrer, at alle krav til hygiejne, organisering og afstand overholdes.

Målet med at afholde messen er at skabe en sikker platform, så møbel- og køkkenbrancherne i Europa ikke taber terræn I forhold til internationale konkurrenter.

 “Set fra mit perspektiv kræver en succesfuld genstart ikke nødvendigvis masser af nye innovationer, men det er yderst vigtigt at være til stede og vise produkterne frem for de besøgende”, slutter Matthias Pollmann.

- HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere