24.05.2016  |  Business  |  Branchenyt

En række udenlandske firmaer ønsker at købe Kähler

Over 50 udenlandske firmaer står i kø for at købe Kähler, som tidligere på året meldte ud, at virksomheden søger en partner, der kan igangsætte en international ekspansion.

Kähler er en populær størrelse. Både herhjemme, men i høj grad også blandt udenlandske virksomheder.

Det er blevet endnu mere tydeligt, efter Kähler tidligere på året kunne melde ud, at virksomheden med de ikoniske, stribede vaser er på udkig efter en partner, der kan sætte skub i en international ekspansion.

Læs også: Kähler vil være verdenskendt

Efterfølgende har Kähler oplevet en overvældende interesse fra potentielle, udenlandske partnere, skriver Finans på sin hjemmeside. Og det er sød musik i Frantz Longhis, ejer af Kähler, ører:

”Mere end 50 internationale firmaer og fonde har udtrykt interesse i at blive partner med os. Flere har nævnt, at de ser os som ”bordets Pandora”, når de skal vurdere vores vækstpotentiale internationalt – og det kan ikke undgå at smigre os lidt”, siger han til Finans.

Chancen er 50/50
Ifølge Frantz Longhi skal Kähler dog ikke lukke en medejer ind for enhver pris – Kähler kan måske være alene om ekspansionen:

”Der er en 50/50-chance for, at vi arbejder videre i eget regi. Vi har en fantastisk dygtig ledergruppe og medarbejderstab - plus de økonomiske ressourcer til at lede den internationale ekspansion selv”, lyder det.

Læs også: Kähler lancerer højtaler

Finans skriver desuden, at en række kilder peger på, at den mest oplagte partner og medejer for Kähler er Fiskars, der for nogle år siden opkøbte Royal Copenhagen.

Frantz Longhi ønsker ikke at afsløre navnene på de aktører, der har kontaktet Kähler.

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere