06.07.2021  |  Business  |  Branchenyt

En ny designdestination i København

Design Holding, der står bag brands som B&B Italia, Maxalto, Azucena, Arclinea, Flos og Louis Poulsen, introducerer nu D Studio; koncernens første retail-destination og hjemsted for skandinavisk og italiensk design - en ny multibrand-oplevelse af internationale dimensioner.

D Studio blev født ud fra Design Holdings vision om at skabe en uovertruffen designdestination. For første gang nogensinde samles disse legendariske moderne møbel- og belysningsbrands i en innovativ iscenesættelse, et sted hvor design kan opleves, fejres og erhverves – alt under ét tag i København. 

D Studios samlede gulvplads på 1.760 kvadratmeter giver besøgende mulighed for at opleve de mange løsninger, som disse klassiske og eksklusive brands kan tilbyde. Fra B&B Italia, et symbol på moderne design med en lang historie, til Maxaltos livsstilskollektion, baseret på håndværk og tidløs elegance, og Arclinea, som er synonym med højt avancerede og skræddersyede køkkener; over den visionære italienske belysningsproducent Flos med sine poetiske designs og fremsynede løsninger, og sidst, men ikke mindst: Louis Poulsen, det ikoniske danske belysningsbrand med sin enestående skandinaviske designarv.

Design Holding har samarbejdet med den tværfaglige strategiske designvirksomhed, Design Group Italia, med hovedsæde i Milano, om at realisere deres vision for den nye retail-destination.

- HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere