09.09.2021  |  Interior  |  Bad

En naturlig nyhed

Zone Denmark lancerer ny, mild serie i samarbejde med Adam Aamann.

Zone Denmarks er blandt andet kendt for sine dispensere til sæbe, opvaskemiddel og nu også håndsprit og gel. Nu lancerer designbrandet Zone Botanical Scents - en serie af milde produkter udviklet i samarbejde med kok og duftdesigner Adam Aamann.

Den første kollektion fra Zone Botanical Scents består af tre flydende håndsæber, der alle indeholder økologisk aloe vera. Sammen med duftene Misty Mint, Lush Lemon og Ginger Gain gør det håndvask til en oplevelse for alle sanser. 

Serien omfatter også en håndsprit og gel. Den velduftende variant Lush Lemon indeholder æterisk olie udvundet af citrus og mynte samt mandelolie og glycerin, som plejer og blødgør huden.

- HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere