02.01.2020  |  Furniture  |  Belysning

En mester i lys

Anerkendt lysdesigner er Årets Designer på MAISON&OBJET.

Den franske messe MAISON&OBJET, der finder sted 17.-21. januar 2020 i Paris hylder denne gang den cypriotiske designer Michael Anastassiades som ”Designer of The Year”. På messen vil han på et dedikeret område skabe en oplevelse for de besøgende og hans 16 Mobile Chandeliers udstilles samlet for første gang. I et mørkt rum vil de lysende mobiler svæve rundt som planeter.

”For at designe lys, må man først omfavne mørket”, Michael Anastassiades.

Da Michael Anastassiades lancerede sit brand i eget navn tilbage i 2007, var MAISON&OBJET den første messe han udstillede på, og nu er han så tilbage som Designer of the Year. Han er med tiden blevet kendt som en af de mest poetiske og produktive lysdesignere, der arbejder i dag.

Mere end lys og lamper

Selvom han er bedst kendt for sine lysdesigns, har han ligeledes designet møbler for B&B Italia, Herman Miller, Cassina og danske Dansk Møbelkunst samt højtalere for Bang & Olufsen blandt mange andre. Anastassiades’ designs findes i de permanente samlinger på en lang række museer i hele verden.


”Det kræver stor indsats at skabe noget enkelt”, Michael Anastassiades.

www.maison-objet.com

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere