21.10.2020  |  Interior  |  Tekstiler

En let farvepalette

Den tidløse farveskala som Silkeborg Uldspinderis plaider byder på, er en varm, naturlig palette, der giver utallige kombinationsmuligheder og udviser en smuk stabilitet. 

Plaiderne kommer i en alsidig toneskala, der giver plads til andre farver og elegant forvandler hjemmet på en underspillet måde.

Silkeborg Uldspinderi har lavet tre lette farvekombinationer, der alle er centreret omkring den naturskønne palette med farver som beige, brun og grøn.

- HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere