28.10.2020  |  Interior  |  Tekstiler

En kunstnerisk åre

Georg Jensen Damask hylder Arne Jacobsen med sengelinnedet Leaf Vine, som det danske væveri relancerer i anledningen af Trapholts store udstilling om designeren. 

Arne Jacobsen har med sirlig hånd tegnet vinranker med blade og blomster, som vikler sig ind og ud af hinanden og efterlader et billede af en natur, der trives, gror og sætter nye skud, der en dag bliver til smagfulde druer. En kunstnerisk åre, som designeren udfolder til perfektion i Leaf Vine.

Designerens håndtegnede motiver er gengivet i en damaskvævning i 100 procent egyptisk bomuld, så de fremstår matte på en blank baggrund, hvilket ses meget tydeligt på den timiangrønne variant og mere diskret på den hvide. 
 
Detaljen ligger ikke blot i mønsteret og i vævningen, men også i måden, pudevåret forfines på, med en fire centimeter bred spejlkant. Hvor pudevåret lukkes med en kuvertlukning, snøres dynebetrækket sammen med elegante bændler.

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere