29.12.2021  |  Interior  |  Tekstiler

En kollektion i tidens ånd

Entire hedder den nye tekstil-kollektion fra Ferm Living, som er et resultat af et samarbejde med kunstneren Berit Mogensen Lopez. Kollektionen er lavet ud fra akvareller og forener kunst med indretning på en elegant, poetisk og grafisk stærk måde.

For at opnå den rette komposition til Entire arbejdede Lopez med udklippede former i papir. Papiret tillod hende at rykke rundt på kompositionen med stor lethed, indtil det helt rette udtryk viste sig. 

Udklippene i papir blev kombineret med vandfarver for at give værket den lethed og elegance, som også kendetegner hele Entire-kollektionen.

Entire er holdt i rolige nuancer, som reflekterer sæsonens ånd samt det taktile afdæmpede udtryk. Lopez forklarer, at det var hendes eget og designteamets ønske, at printet skulle være let aflæseligt, hvilket vil sige, at det skulle være nemt at bruge i forskellige kontekster og til forskellige designs: 

“Vi var enige om, at når et print skal fungere på et møbel eller en lampe, så skal det passe ind i nogle rammer. Det er fint, at det larmer lidt, men som designer skal man altid have in mente, hvad der passer i et hjem. Farverne i Entire indbyder til ro samtidig med, at det har et dejligt poetisk og malerisk udtryk. Der er en helhed i det - der sker noget - men øjet slapper af”.

- HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere