09.09.2022  |  Dining  |  Table top

En klassiker vender tilbage

Kay Bojesens ikoniske bestikserie Grand Prix introduceres nu som et komplet sæt bestående af hverdagens mest essentielle bestikdele til seks personer.

Kay Bojesen designede sin prisbelønnede bestikserie i 1930'erne, og i dag trives designet mere end nogensinde før - ude på flere af Europas bedste restauranter og ikke mindst hjemme i de skandinaviske boliger, hvor Grand Prix er blevet en integreret del af middagsbordet for mange.

Sættet består af måltidets mest essentielle redskaber, som kommer godt omkring de fleste måltider: Det inkluderer seks middagsknive (19,5 cm), seks middagsgafler (19 cm), seks middagsskeer (19,5) og seks teskeer (13 cm).

Bestiksættet fås i både mat eller poleret rustfrit stål.

- HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere