21.03.2023  |  Kitchen  |  Table top

En klassiker relanceres

Med få justeringer har vi relanceret det klassiske OLE krus, der er designet af Ole Jensen i 1997. 

Ole Jensen tilstræber altid i sin designproces at gøre produktets primære funktion, absolut bestemmende for det endelige udtryk. I alt sin enkelhed skal en kop således være en hul ting, man kan holde på og drikke af. 

Ud af denne indledende tanke er den skulpturelle OLE kop født. Det organiske design, hvor kop og håndtag nærmest vokser ud af hinanden, gør koppen både elegant at se på og nem at holde om. OLE-krusene har en stor volumen og indbyder til hyggestunder med familie eller venner og varme drikke i kruset. 

Med dets markante formsprog gør kruset sig også godt som dekorativt element på reolen eller hylden. OLE-kruset kommer i de tre farver white, lightgrey og light blue. 

www.rig-tig.com

-PF

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere