23.02.2022  |  Interior  |  Belysning

En illusion af stjerneskær

Designbrandet Graypants har skabt en pendel, der skal føre tankerne hen på skæret fra en stjerne, der med sin glød lyser nattehimlen op. 

Navnet på pendlen er Dish, og den er en del af Graypants Chrona-serie, der består af skiver fremstillet af messing eller børstet stål. Lyset kommer fra en LED-ring omkring skiven, hvilket skaber illusionen af skæret omkring en stjerne. 

Det giver lampen et varmt og blødt udtryk, uanset hvor i hjemmet lampen placeres. Dish-pendlen fås som både horisontale og vertikale skiver i tre forskellige størrelser, som kan bruges sammen til at skabe egne kreative og skulpturelle opsætninger med.

- HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere